Aanmeldprocedure

1. Informatie en kennismaking

Bent u op zoek naar een school voor uw kind? Wij nodigen u van harte uit om kennis te komen maken. Via een email aan directie@jorai.nl kunt u een informatiegesprek bij ons aanvragen. Heeft u besloten om uw kind bij ons aan te melden? Volg dan de aanmeldprocedure. 

2. Aanmelden

Via een email aan directie@jorai.nl kunt u uw kind bij ons op school aanmelden. Wilt u meerdere kinderen aanmelden, dan kan dat in één mail. 

Wij ontvangen graag de volgende gegevens van u:

 1. Naam kind
 2. Geboortedatum
 3. Naam ouder/verzorger
 4. Naam ouder/verzorger (indien van toepassing)
 5. Adres
 6. Postcode + Woonplaats
 7. Telefoon
 8. Email
 9. Voor welke groep wilt u uw kind aanmelden?
 10. Opmerkingen (aanvullende info/vraag/e.d.)

De directeur of de leerkracht van groep 1 neemt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

3. Inschrijven

U schrijft uw kind daadwerkelijk in op “Jorai”, door het ingevulde inschrijfformulier bij de directeur / leerkracht groep 1 in te leveren.

 • Eén maand voor de vierde verjaardag (of op ander passend moment indien uw kind ouder is en in een andere groep instroomt) krijgt kind een zogenaamde ‘welkomstkaart’. De leerkracht komt die kaart persoonlijk bij u thuis brengen. Op deze kaart staat de datum van de eerste schooldag van uw kind. Starten is mogelijk vanaf de dag dat het kind vier jaar wordt. Ook wordt er gelijk een afspraak gemaakt, wanneer het kind mag komen wennen. Voor nieuwe kinderen is er gelegenheid om vijf keer te komen wennen in de groep waar ze naar toe gaan. Ze maken kennis met de leerkracht en de andere kinderen uit de groep.